Allmänna Villkor


Hur gamla måste jag vara för att kunna handla hos er?

Hos oss måste du vara över 18 år för att kunna handla. Om du är under 18 år måste du ha förmyndares tillstånd för att göra beställningar.

Vad innebär det att signa upp sig på er kundklubb?

Det innebär att du kommer bli en del av Barnens Hus-familjen. Det är gratis att vara medlem och du väljer själv om du vill ta del av våra unika erbjudanden samt tips och råd via antingen mailutskick och SMS-utskick. Det är inget krav men vi rekommenderar varmt att signa upp dig för nyhetsbrev via mail.

För att bli medlem måste du vara minst 18 år. Du kan när som helst avanmäla dig från antingen mail eller SMS-utskick eller både och. Men önskar du avregistrera dig helt och få dina uppgifter raderade ska du maila vår kundservice@barnenshus.se gällande din önskan.

 

Läs mer om vår kundklubb och medlemsvillkoren i länken nedan:
www.barnenshus.se/kundklubb

Hur hanterar ni mina personliga uppgifter?

Barnens Hus tycker du är viktig och så även din personliga uppgifter. När du är inne och handlar i vår webbshop samlar vi in, burkar och behandlar dina personuppgifter aktsamt. För oss är det viktigt att vi säkerställer att dina uppgifter skyddas när de används i våra tjänster.

Barn- och babykedjan Barnens Hus Org.nr. 556656-2350 är en del av BH Nordic AS, en norsk koncern registrerat i Brønnøysundregistrene med organisationsnummer 868 289 422. Under 2018 slog Barnens Hus upp dörrarna på svenska e-handelsmarknaden och bedriver idag handel inom Sveriges gränser.

Här kan du läsa vår integritetspolicy.

I denna policy förklarar vi hur vi behandlar dina personuppgifter, vad för slags behandlingsaktivitet som genomförs samt angivelse av behandlingsaktivitetens föremål och rättslig grundlag för behandlingen.

Tvister

Målet är att vi alltid ska lösa uppkomna tvister tillsammans, om vi inte lyckas göra det rekommenderar vi att du vänder dig till Allmänna Reklamationsnämnden, www.arn.se eller Box 174, 101 23 Stockholm. Vi följer alltid deras rekommendationer. Du kan även använda plattformen för klagomål som finns tillgänglig på EU-kommissionens webbplats www.ec.europa.eu

För information om vilka rättigheter du som konsument har rekommenderar vi dig att besöka Konsumentverkets hemsida www.konsumentverket.se.

Force Majeure

Händelse utanför Barnens Hus kontroll, vilken ej skäligen kunnat förutses, ska hänföras till Force Majeure, vilket innebär att Barnens Hus befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal. Med Force Majeure avses vanligen bland andra krig, upplopp, brand, naturkatastrofer (såsom översvämning, orkan, jordbävning), explosioner, strejk samt nya lagar som förbjuder fullföljandet av avtalet.

Företagsuppgifter
Barnens Hus AB
556656-2350

Kundservice Mail
kundservice@barnenshus.se

Vardagar: Svar inom 24 timmar
Helgdagar: Svar nästkommande vardag

Kundservice Telefon
036-777 99 66

Måndag – Fredag 08.00-17.00

© 2018 Barnens Hus AB. Org: 556656-2350. Alla rättigheter reserverade.