Barnens Hus erbjuder


Prisgaranti


Gör du som många andra? Letar du efter det lägsta priset online men även värdesätter trygghet och god kundservice? Självklart gör du det och det vet vi! Därför sänker vi priset för dig om du hittar exakt samma produkt på en annan nätbutik till ordinarie pris. Vi erbjuder alltid prisgaranti på vårt ordinarie sortiment, tveka inte med att höra av dig om du skulle vilja nyttja detta.

Hittar du exakt samma produkt i en annan nätbutik men till ett lägre ordinarie pris mailar du oss innan du genomför ditt köp och vi hjälper dig med att korrigera priset. I mailet vill vi att du skickar med antingen en direktlänk från den nätbutik du hittat samma produkt eller namnet på den fysiska butiken.

OBS! Prisgarantin gäller inte retroaktivt. Prisgarantin gäller endast innan ett köp.

Se nedan för att se när prisgarantin gäller:

  • Produkten måste vara samma årsmodell, modell och färg samt finnas i lager för direktleverans.
  • Garantin gäller nätbutiker som är registrerade i Sverige och sälj på svenska marknaden.
  • Priset måste vara inklusive all frakt och administrativa avgifter.
  • Gäller ej kampanj- eller reaprodukter.
  • Gäller ej produkter som säljs i konkursutförsäljning eller skyltningsexemplar.

Förlossningsgaranti


Produkter som är köpta på Barnens Hus erbjuder vi förlossningsgaranti. Det innebär att du kan lämna tillbaka dina köpa varor till oss om något under din graviditet eller under/efter förlossning inte skulle gå bra.
Kontakta kundtjänst för mer information om hur du returnerar din vara. Vid händelse om förlossningsgaranti så betalar Barnens Hus fraktkostnaden.

© 2018 Barnens Hus AB. Org: 556656-2350. Alla rättigheter reserverade.