Om Barnens Hus


Barnens Hus, är precis som det låter, huset för hela familjen! Barnens Hus erbjuder ett noga utvalt sortiment för baby och barn. Vi vill ge det bästa, vi vill att du ska vara nöjd därför finns vi här både innan, under och efter ditt köp. Hos oss är barnen i rampljuset och att du som förälder får rätt information och stöd när du ska fatta rätt beslut i denna djungel av barn- och babyprodukter. Vi på Barnens Hus ser produkter som lösningar. Vi vill att produkterna ska lösa alla dina olika situationer som uppkommer under dagen.

I Norge finns vårt moderbolag, Barnas Hus. Med sina 26 butiker och e-handel är de idag ledande fackhandel för kläder och utrustning för barn och baby i Norge. Barnas Hus är även ägare av det norska välkända varumärket Reflex, som tillverkar kvalitetskläder och skor för barn i ålder 0–12 år.

Under 2018 slog Barnens Hus upp dörrarna på svenska e-handelsmarknaden och bedriver idag handel inom Sveriges gränser. Vi har valt att handplocka branschens mest kunniga och serviceinriktade medarbetare, allt för att kunna erbjuda dig som kund det allra bästa. Vi älskar allt som har med barn att göra och när vi samtidigt varje dag får förmedla vår kunskap och ge råd till dig då mår vi som bäst.

Vi önskar dig en trevlig shoppingtur, tveka inte att höra av dig om du funderar på något.

Bästa hälsningar,
Alla medarbetare på Barnens Hus

Barnens Hus AB
Org.nr. 556656-2350

© 2018 Barnens Hus AB. Org: 556656-2350. Alla rättigheter reserverade.