Barnens Hus har öppnat!

Hurra! Det firar vi med att de 300 första kunderna som handlar över 999 SEK samt signar upp sig i vår kundklubb får ett välkomstpaket till ett värde av 556 SEK utan extra kostnad.


Paketet innehåller:

  1. Tommee Tippee Sangenic TEC Blöjhink – En av marknadens bästa blöjhink som är helt luktfri tack vare systemet Twist & Seal, levereras med en refillkassett – värde 199 SEK.
  2. Teddykompaniet Nalle Dreamies – Otroligt mjuk och gosig nalle i perfekt storlek. 17 cm hög – värde 129 SEK.
  3. Rätt Start Ringskallra Elephant – Perfekt för minstingarna. Den prasslar och är greppvänlig. Finns i tre färger; rosa, grå och ljusblå – slumpen avgör vilken av kompisarna som hänger med i ditt välkomstpaketet – värde 129 SEK
  4. Munchkin Trainer Cup Bite Proof – En färgglad mugg med handtag och klick-och-lås lock för en säker förslutning, bra när ditt barn börjar dricka själv. Finns i fyra fina färger; turkos, lila, limegrön eller rosa. Slumpen avgör vilken av dessa som kommer med i ditt paket – värde 99 SEK.

För att få chans till välkomstpaketet gör följande:

  • Signa upp dig i vår kundklubb HÄR – Gratis medlemskap!
  • Shoppa loss på vår shop för 999 SEK eller mer.

Om du är en av de 300 första kunderna som gör detta kommer vi skicka detta grymma välkomstpaket tillsammans med din order. Pass på, först till kvarn!

Erbjudandet gäller de 300 första kunderna som uppfyller de ovanstående kraven, max ett välkomstpaket per kund.

© 2018 Barnens Hus AB. Org: 556656-2350. Alla rättigheter reserverade.